Wednesday, December 16, 2009




Va invitam sa participati la al VI-lea eveniment Targ-usor, editie de Craciun, in data de 22 Decembrie, intre 12.00-20.00, la Cafeneaua Deja-Fu (bd.Ferdinand 53-55).
Asteptam inscrierile voastre insotite de foto sau link , la email alexandra.oancea@gmail.com si adrian.kiss@gmail.com, pana vineri, 18 decembrie.
Avand in vedere tematica evenimentului: Craciun, cadouri, copii, va rugam sa va concentrati atentia asupra exponatelor cu care va prezentati la targ-usor, axandu-va, cu precadere, pe cadouri de Craciun, in special pentru copii.
De asemenea, va solicitam sprijinul in vederea colectarii de jucarii sau alte obiecte destinate copiiilor defavorizati.
Fiecare dintre dvs. este rugat sa participe la aceasta actiune de colectare cu orice ar putea face un copil sa zambeasca.
In plus, desi intrarea va fi libera pentru vizitatori, vom oferi un cadou simbolic in schimbul unei contributii banesti ce va avea aceeasi destinatie: copiii defavorizati.
Taxa de inscriere este de 80 de lei, 12 lei intorcandu-se catre participant sub forma unui voucher ce va fi folosit pentru consumatie la bar.
Participantii la editia a-V-a Targ-usor, din 12 decembrie beneficiaza de o reducere, taxa pentru acestia fiind de 67 lei, din care 12 lei voucherul.
Taxa de participare va fi achitata la Cafeneaua Deja Fu, vineri 18 decembrie, intre orele 17.00-19.00.

Afisul este atasat, dar poate fi descarcat si de pe www.bystudiopierrot.blogspot.com

Va asteptam!

No comments:

Post a Comment